Sudirman

Oleh AMIN R ISKANDAR

Tangtu anjeuna ngarasa.
Salila-lila kuring neteup tina jandela.
Anteb pisan dina kiceup anu jarang.
Bari ngahiberkeun lamunan ka awang-awang.

Kabayang pisan dina lamunan.
Teu samata-mata anjeuna ngahormat.
Lamun teu aya anu diajenan.
Sahantena tanah karamat.

Nepi ka sanajan geus lila pisan waktuna.
Anjeuna masih keneh ngahormat.
Sok sanajan patung wujudna.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s